Håndklædeholder

7,00 kr. inkl. moms

Diameter på hul til ophængning er 23cm

3 på lager

Varenummer (SKU): 14675 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Med en håndklædeholder er du garanteret en problemfri og elegant løsning til at hænge dine håndklæder op uden stroppen. Den er nem at bruge og passer til enhver type håndklæde, uanset størrelse eller materiale. Den passer også til langt de fleste kroge.

Håndklædeholderen er ikke kun praktisk, men den tilføjer også et strejf af stil til dit badeværelse eller køkken. Lavet af førsteklasses materiale, er den robust og holdbar og vil holde dine håndklæder pænt arrangeret i lang tid fremover.

Så glem alt besværet med at kassere dine yndlingshåndklæder, når stroppen går i stykker. Med vores håndklædeholder kan du forlænge levetiden på dine håndklæder og fortsætte med at nyde deres blødhed og komfort. På den måde spare du ikke kun pengepungen med reducere også affald.

Find andre af vores produkter til husholdningen i menuen til venstre.

Glem ikke, at vi hos Hønsering.dk altid tilbyder hurtig levering, enestående kundeservice og produkter af højeste kvalitet. Tak fordi du valgte os som din pålidelige leverandør af smarte løsninger. Vi ser frem til at gøre din hverdag lettere og mere bekvem!

Yderligere information

Vægt 0,004 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Håndklædeholder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.