Udgivet i Skriv en kommentar

Julen sig nærmer

Lyskæde, Holder, Udendørs

Så kom mine holdere til lyskæder til tagrenden online. Jeg har også lavt en lille video op hvor man ser hvor nemt det er at montere dem.

Jeg har prøvet lidt forskelligt, men synes at en afstand på ca 1.2m mellem krogene passer meget fint. Kæden kommer til at hænge pænt uden at dingle for meget.

Min erfaring er at det går virkeligt hurtigt nu at hænge lyskæderne op. Krogene klikker nemt i tagrenden, og lyskæden monteres i krogen efterfølgende. Krogen kan både holde de billige kæder med tynd ledning (den jeg har brugt) og de lidt dyrere med en tykkere ledning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.