Udgivet i Skriv en kommentar

Vi skal passe på ressourcerne

Ressourcerne vi bruger hver dag, hele vores liv, kommer på en eller anden måde fra planeten jorden. Alene derfor er det kun sund fornuft at vi genbruger mest muligt. Derfor begynder jeg her i 2024 at anvende genbrugs plastik til en række af mine produkter. Det bliver en gradvis indføring, således at produkterne stadig lever op til den kvalitet man kender.

Det genbrugsmateriale jeg anvender, består af 100% genanvendt plast. Der er altså ikke tilsat nogen form for ny råmateriale.

I al form for produktion vil der være fejl, og det gælder også indenfor 3D print. Hvor fejlprint tidligere er blevet kasseret i “hård plast”, sender jeg nu 100% af alle mine fejlprint til genanvendelse.

Det første produkt jeg laver i genbrugs plast er mine “Planteskilte” i hvid.

Introduktionen af genbrugsmaterialer forventer jeg ikke kommer til at betyde noget for prisen. For at gøre det så attraktivt så muligt at vælge et genbrugsmateriale frem for nyt årmateriale laver jeg ikke prisændringer.

Det lyder jo godt alt sammen, men er der slet ikke noget dårligt ved genbrugsmaterialer tænker du nok. Jo, det er der. Mængden af forskellige farver det er muligt at lave ud fra genbrugsmaterialer er ikke så stor som ved brug af råmaterialer. Derfor vil det heller ikke være alle mine produkter hvor det er muligt at skifte til genbrugsmaterialer. På hønsering.dk vil jeg derfor tydeligt markere på de enkelte varianter af et produkt om der er anvendt genbrugsmaterialer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.